Aleksinac: Dečak upucan vazdušnom puškom!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Dečak upucan vazdušnom puškom!

Sedamnaestogodišnji Miloš Živanović, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ranjen je preksinoć u aleksinačkom selu Mozgovo. Mladića je, dok je prelazio most, u vrat pogodio hitac iz vazdušne puške. On je zbrinut na niškoj Dečjoj hirurškoj klinici, gde mu je izvađena dijabola iz vrata, piše portal telegraf.rs.

Foto: Ilustracija

"Mladić je primljen s povredom leve strane vrata, nanete dijabolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vazdušne puške. Radi se o lakim telesnim povredama, zato što, na sreću, projektil nije zakačio veće krvne sudove. On se oseća dobro i uskoro će biti otpušten na kućno lečenje",  rekao je Zoran Marjanović, zamenik direktora Dečje hirurške klinike.

 

Goran Živanović, otac povređenog dečaka, kaže da ne zna kako je došlo do ranjavanja.

"Kako mi je Miloš kazao, dok je prelazio most, osetio je bol u vratu i počeo je da krvari. Otišao je kod druga koji živi u blizini i njegovi roditelji su ga odvezli u Hitnu pomoć",  objašnjava Živanović. On potom dodaje da ne veruje da je neko namerno pucao u njegovog sina.

 

"Ni sa kim nismo u zavadi, pa niko nije imao razloga da puca na Miloša. Verovatnije je da je u pitanju zalutali projektil, jer deca imaju običaj da nekontrolisano pucaju iz vazdušnih pušaka, pa se desi i da nekog povrede", kaže mladićev otac.

 

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da se radi na rasvetljavanju ovog događaja, ali da osoba koja je pucala u Miloša još nije identifikovana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČAK RANJEN U VRAT: Metak nije zakačio vitalne organe

Izvor: Kurir, 10.Okt.2013, 06:05

Ni sa kim nismo u zavadi, pa niko nije imao razloga da puca na Miloša. Verovatnije je da je u pitanju zalutali projektil, kaže mladićev otac..ALEKSINAC - Zrno promašilo vitalne krvne sudove...U aleksinačkom selu Mozgovo preksinoć je ranjen Miloš Živanović (17), i to pod još nerazjašnjenim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.