ALEKSINČANI KRALI NAKIT, NOVAC, KAZANE ZA RAKIJU IZ KUĆA: Nakon istrage policija uhapsila jednog muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 13:36

ALEKSINČANI KRALI NAKIT, NOVAC, KAZANE ZA RAKIJU IZ KUĆA: Nakon istrage policija uhapsila jednog muškarca

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, Đ.T. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Policija iz Niša i Aleksinca je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, rasvetlila tri teške krađe i pet teških krađa u pokušaju. Zbog toga je uhapšen Đ.T. (20) iz Aleksinca, a zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu i protiv sedamnaestogodišnjaka iz Aleksinca zbog istih krivičnih dela.

- Sumnja se da su Đ.T. i sedamnaestogodišnjak u julu i početkom avgusta ove godine, iskoristivši odsustvo vlasnika obili tri kuće u okolini Aleksinca i iz njih ukrali srebro, novac, kazan, aparat za varenje, agregat i razni alat. Policija je pronašla deo ukradenih stvari i one će biti vraćene vlasnicima. Takođe, oni se sumnjiče da su u istom periodu pokušali da obiju jednu trgovinsku radnju i servis za popravku mašina kao i da su obili tri kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali - saopštila je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinčanin uhapšen zbog 3 krađe i još 5 u pokušaju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2021

Nakon što je jula i početkom avgusta, uz pomoć 17-godišnjaka, obio tri kuće u okolini Aleksinca i iz njih ukrao srebro, novac, aparat za varenje, agregat i alat, policija je uhapsila 20-godišnjeg Aleksinčanina.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.