24.000 evra za školski toalet

Izvor: Aleksinac.net, 09.Jul.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24.000 evra za školski toalet

Aleksinac dobio još jedan možda pomalo skupoceni WC.

Ovoga puta srećan dobitnik je škola Ljupče Nikolić u Aleksincu.


Po za sada usmeno potvrđenim informacijama radovi su plaćeni 2,4 miliona dinara bez PDV-a.

Iako smo zvanično tražili ugovor, nismo uspeli da ga dobijemo, ali smo od nadležnih dobili potvrdu da je spomenuta cena istinita.

Podsećanja radi, opštinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << vc u Aleksincu je plaćen 30.000 evra ili 430 evra po kvadratu.

Što se školskog vc-a tiče nismo uspeli da saznamo da li je i on luksuzne kategorije kao opštinski, da li ima senzore i čip, ili su se investitori odlučili da za cenu od 24.000 evra izgrade toalet skromnijeg karaktera.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinac: Školski toalet plaćen 24.000 evra

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jul.2014

Aleksinac dobio još jedan možda pomalo skupoceni toalet. Ovoga puta srećan dobitnik je škola "Ljupče Nikolić"...Po za sada usmeno potvrđenim informacijama radovi su plaćeni 2,4 miliona dinara bez PDV-a...Iako je portal aleksinac.net zvanično ugovor na uvid, nije uspeo da ga dobije, ali su od...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.