20000 maski za đake osnovnih škola u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 04.Okt.2020, 13:36

20000 maski za đake osnovnih škola u Aleksincu

Kompanije DIS koja je pre nekoliko dana otvorila market u Aleksincu je donirala 20000 zaštitinih maski đacima osnovnih škola.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo uručili donaciju za preko 1400 đaka koji pohađaju osnovne škole „Vožd Karađorđe’’ i „Ljupče Nikolić“ u Aleksincu u vidu 20.000 zaštitnih maski - stoji u saopštenju kompanije DIS.

Mila Ćurčin direktorka marketinga kompanije DIS predala je ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << pomoć direktorima aleksinačkih škola, koji su se u svoje i u ime školaraca srdačno zahvalili na donaciji.

Gospođa Mila Ćurčin je iskoristila ovu priliku da pozove sve pojedince i kompanije koje su u mogućnosti da izađu u susret obrazovnim ustanovama i time đacima učine boravak u školi sigurnijim i lakšim.

Izvor: DIS Fejsbuk stranica
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.