Zoo Planet prikuplja donacije za lečenje malog magarca

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2024, 17:31

Zoo Planet prikuplja donacije za lečenje malog magarca

Jedna od preko 100 spašenih životinja sa Krčedinske Ade je i mladunče magarca koje je sa slomljenom nogom na oporavku u niškom Zoo Kutku gde trenutno boravi.

Pule sa Krčedinske Ade dobilo je ime Mile, a nakon veterinarskog pregleda ustanovljeno je da mu je slomljena kost iznad zgloba koja se deformisala i formirala lažni zglob na koji se oslanja.

Kako navode iz Zoo Planeta, longetu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će morati da nosi 3 nedelje.

Nakon toga se postavlja nova longeta i tako 3 do 4 meseca dok se kost ne vrati u normalu. Miletu je potrebna posebna suplementacija kako bi se ojačale kosti i mišići - objašnjavaju iz Udruženja.

Oni koji žele da pomognu Miletu i drugim životinjama zbrinutim u Zoo Kutku, mogu to uraditi uplaćivanjem donacija na račun Udruženja Zoo Planet: 105-0000000022423-78 ili putem PayPal-a: [email protected]

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis)

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.