Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 10:23

"Živela sam u kamperu na parkingu Ade Ciganlije" Izjava srpske glumice izazvala buru na Tviteru: "Ne mora vila na Dedinju... neka se ugledaju na tebe"

Glumica Matea Milosavljević, ispričala je da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a njena izjava izazvala je brojne rakcije javnosti.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE TREBAJU TI VILE DA BI BIO SREĆAN: Srpska glumica živela u kamperu na parkingu s dečkom – o njenoj poruci svi bruje!

Izvor: 011vodič.com, 16.Apr.2021, 08:54

Za nju je to bilo predivno i poučno iskustvo..Glumica Matea Milosavljević, koja je stekla najveću popularnost ulogom Sofije u seriji “Igra sudbine”, otkrila je da je jedno vreme zbog dečka živela u kamperu.. Ova izjava izazvala je burne reakcije i oduševila korisnike društvenih mreža, a Matea...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.