Žena koja je poginula kod Ade Ciganlije bila JE OMILJENA UČITELJICA FIZIČKOG: Ceo svoj život posvetila je deci... (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja je poginula kod Ade Ciganlije bila JE OMILJENA UČITELJICA FIZIČKOG: "Ceo svoj život posvetila je deci..." (FOTO/VIDEO)

Nesrećna žena umrla je u Urgentnom centru.

Milica B. (60) preminula je u Urgentnom centru nakon saobraćajne nesreće koja se juče, nešto posle 11 sati, dogodila kod Ade Ciganlije. Ona je nastradala kada je na nju naleteo automobil marke "audi" udario.

Hitna pomoć brzo je izašla na teren i prevezla ženu u Urgentni centar, ali je ona od posledica udesa preminula.

Vozač automobila (36) je uhapšen i zadržan u pritvoru.

Prema nzvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, reč je o nastavnici fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Josif Pančić".

Ceo život je posvetila deci, kao i psima, koji su njena velika ljubav. Poznanici je pamte kao humanu, omiljenu u školi. Majka je dvojice sinova.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.