Izvor: Blic, 04.Jan.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno kretanje po ledu Savskog jezera

Uprava Ade Ciganlije upozorila je da je kretanje po ledu Savskog jezera zabranjeno zbog velike opasnosti od propadanja i apelovala na sve posetioce da se, u cilju svoje bezbednosti, pridržavaju tog upozorenja.



Uprava ističe da je kretanje po ledu opasno po život pošto je jezero delimično prekriveno ledom koji je promenljive debljine i koji puca, pa postoji velika opasnost od propadanja u vodu.

Oko Savskog jezera su postavljene table sa zabranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kretanja po ledu i sa upozorenjem da led puca, navodi Uprava Ade Ciganlije i apeluje na posetioce da se, u cilju sopstvene bezbednosti, pridržavaju ovog upozorenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.