Vilotić na transfer listi

Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić na transfer listi

Izvor: pressonline
Milan Vilotić je na transfer listi. Li Adi bi mogao u inostranstvo. Crvena zvezda mora da angažuje štopera u zimskom prelaznom roku. Želja najtrofejnijeg srpskog kluba je Nikola Maksimović.


Kapiten užičkog superligaša, koji je dan pre nego što je Crvena zvezda poražena u večitom derbiju proslavio 20. rođendan, spada u red kvalitetnijih štopera u elitnoj ligi. Prosinečki ga ceni, visoko mišljenje imaju i rukovodioci >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Crvene zvezde.

Želja nije sporna, ali je ostao teži deo posla. Dugovima opterec'eni čelnici sa Marakane moraće da nađu finansijski model po kojem bi Sloboda pustila Maksimovića u Crvenu zvezdu. Teško bi iz Beograda mogla da stigne zadovoljavajuća novčana ponuda, kao otkup kompletnog ugovora.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalzvezdatransferi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.