Utopila se žena na Adi Ciganliji

Izvor: RTS, 01.Okt.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopila se žena na Adi Ciganliji

Prilikom pokušaja da prepliva Savsko jezero, utopila se Radmila Stojanović iz Beograda, saopštila Gradska uprava.

Radmila Stojanović (68) iz Beograda utopila se danas oko 13 sati u Savskom jezeru na Adi Ciganliji prilikom pokušaja da prepliva jezero, saopštila je Gradska uprava.

Nesrećni slučaj desio se u blizini Okruglog kupatila gde je kupanje zabranjeno i tokom trajanja sezone.

Radmila Stojanović je na Adi Ciganliji bila sa nekolicinom prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u Savsko jezero je ušla sama, i posle izvesnog vremena, prolaznici koji su se nassli u blizini primetili su telo na površini jezera, o čemu su odmah obavestili obezbeđenje JP "Ada Ciganlija.

Na lice mesta su stigli dežurni spasilac, službe obezbeđenja, kao i ekipa Hitne pomoći koja je na mestu nesreće bezuspešno pokušala da uradi reanimaciju.

Uprava "Ade Ciganlije, povodom ovog nesrećnog slučaja apelovala je na posetioce da se ne kupaju u jezeru jer je sezona zvanično završena 15. septembra.

Zbog niskih jutarnjih temperatura voda u Savskom jezeru je hladna i nije bezbedna za kupanje, a svi koji se ne pridržavaju pravila rade to na sopstvenu odgovornost, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.