Ubice sa Ade uhapšene u Peći?

Izvor: B92, 20.Maj.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice sa Ade uhapšene u Peći?

Beograd -- Kosovska policija saopštila je da je u Peći uhapsila dve osobe iz Srbije, čiji identitet još nije utvrđen i koji kod sebe nisu imali lična dokumenta.

Neki mediji objavili su ranije danas da su sinoć uhapšena dva mladića koja su prošle nedelje učestvovala u pucnjavi na Adi Ciganliji u kojoj je ubijena Tamara Radulović.

Kosovska policija navela je u saopštenju dostavljenom Tanjugu da je na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << operativnih informacija sprovela akciju lociranja dvojice građana Srbije, koji su osumnjičeni za učešće u kriminalnim radnjama.

Osumnjičeni su, kako je navela policija, lišeni slobode u nedelju u Peći prilikom zaustavljanja vozila u kojem su se osumnjičeni nalazili, a pošto nisu imali lična dokumenta privedeni su u policijsku stanicu radi postupka identifikacije.

Kod jednog od osumnjičenih tom prilikom je pronađena manja količina supstance za koju se sumnja da je marihuana.

Obe osobe su pritvorene zbog ilegalnog prelaska granice, prikrivanja identiteta i posedovanja narkotika, navela je policija, uz podsećanje da se preduzimaju sve potrebne radnje u vezi sa istragom ovog slučaja.

Kako pišu Alo i Blic, Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Smiljanića uhapsila je kosovska policija, na osnovu potrage koju je pre nedelju dana raspisala naša zemlja. Vest je potvrđena i agenciji Beta od izvora iz kosovske policije.

Izvor agencije je kazao da su dvojica građana Srbije uhapšeni tokom noći, ali da zvanične potvrde neće biti dok policija Kosova ne dobije potrebnu dokumentaciju o uhapšenim osobama.

Podsetimo, list "Blic" je ranije objavio da je Filipu Vilotijeviću i Vukašinu Smiljaniću ilegalan beg na Kosovo organizovao sin narko-bosa Nasera Keljmendija Liridon.

Zvanične potvrde ove informacije još nema.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo uhapšeni na Kosovu

Izvor: Akter, 20.Maj.2013

Dvojica osumnjičenih za učestvovanje u pucnjavi pre nedelju dana na Adi Ciganliji, kada je ubijena Tamara Radulović, uhapšeni su sinoć na Kosovu i Metohiji, preneo je dnevni list Blic

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.