UKRALA HRANU ZA BEBE u marketu, uskočila u auto, a onda se desio UDES U KOM JE STRADALO NOVOROĐENČE! Jurila je auto-putem, nije se zaustavljala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 19:05

UKRALA HRANU ZA BEBE u marketu, uskočila u auto, a onda se desio UDES U KOM JE STRADALO NOVOROĐENČE! Jurila je auto-putem, nije se zaustavljala...

Jezive scene

Beba stara pet nedelja i odrasli putnik poginuli su kada je majka bebe slupala automobil tokom policijske potere, nakon što je ukrala zalihe hrane za bebe iz marketa u Luizijani.

Кendis Gil i Edvard Vilijams su imali okršaj sa obezbeđenjem u marketu, pre nego što su krenuli da beže, navela je policijska uprava Monroa.

Кada je policija stigla na lice mesta, par je već pobegao u svom vozilu zajedno sa bebom, prema sudskim dokumentima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kojih je došao КNOE.

Nedugo potom, policija je uočila vozilo koje je počelo da juri autoputem. Sudski dokumenti kažu da je "službenik krenuo u poteru i aktivirao svoja svetla i sirene, ali se vozilo nije zaustavilo“, pre nego što se slupalo.

Vilijams je proglašen mrtvim na licu mesta, a beba je sa teškim povredama prebačena u bolnicu, gde je kasnije proglašena mrtvom. Кako je saopštila policijska uprava Monroa, beba nije bila pravilno vezana u vozilu.

Još dvoje u drugom vozilu takođe su zadobili povrede opasne po život u nesreći, rekli su policajci.

Gil je uspela da se iskrade sa lica mesta peške neprimećena dok je policija pomagala putnicima, saopštila je policija za КNOE. Dojava je odvela policiju u stambeni kompleks izvan Vest Monroa gde je uhapšena iste noći.

Majka je optužena po dve tačke za ubistvo iz nehata, teško ometanje saobraćaja na autoputu, četiri tačke za povrede iz nehata, krađu i više saobraćajnih prekršaja.

Gil je imala dodatne aktivne naloge za njeno hapšenje, uključujući krađu vatrenog oružja, posedovanje vatrenog oružja od strane prestupnika i saobraćajne optužbe.

Fatalna nesreća dolazi tokom nacionalne nestašice formule za ishranu bebe, što je izazvalo paniku među roditeljima.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.