U toku noći 102 intervencije

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jul.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku noći 102 intervencije

Hitna pomoć Beograda obavila je u toku noći između utorka i srede imala ukupno 102 intervencije, od čega 16 na javnim mestima, a jedna žena je povređena u saobraćajnoj nezgodi.

BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Taj udes se dogodio oko 23.45 u Jablaničkoj ulici kod broja 5 u naselju Mali mokri lug, a žena stara 38 godina je sa razderotinom na čelu i povredom grudnog koša prebačena u Urgentni centar, rekla je portparolka Nada Macura.Tokom dana na Adi ciganliji Hitna pomoć je zbrinula dve osobe, jednu posle pada sa bicikla, a drugu posle pada sa rolera.Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani i astmatičari.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.