U pucnjavi na Adi Huji ranjena i jedna devojka VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi na Adi Huji ranjena i jedna devojka VIDEO

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je pucnjem u glavu teško povređen jedan mladić, ranjena je i devojka koja se nalazila u kolima s njim.

To prenose beogradski mediji.

Pošto, kako navodi "Blic", nadležni organi imaju informacije da osumnjičeni za napad nije napustio Beograd, na izlazima, ali i na nekoliko punktova po gradu policija pretresa vozila.

Kako se dodaje, devojka je ranije primljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centar i odmah je otpočeta dijagnostika, ali u ovom trenutku niko ne može da saopšti procenu njenog stanja.

Do ranjavanja iz vatrenog oružja došlo je jutros oko 7:15 sati u kafiću "Dilema" na Adi Huji, kada je muškarac star 24 godine upucan u glavu.

On je sa teškim povredama glave i mozga prevezen na reanimaciju u Urgentnom centru, a kako navodi "Blic", mladić je i dalje životno ugrožen i lekari u Urgentnom centru se bore za njegov život.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U pucnjavi na Adi Huji ranjena i devojka

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je pucnjem u glavu teško povređen jedan mladić, ranjena je i devojka koja se nalazila u kolima sa njim, prenose beogradski mediji...Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustracija..Pošto, kako navodi "Blic", nadležni organi imaju informacije da osumnjiceni za napad...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.