U POLICIJI SE BRANIO ĆUTANJEM, A U TUŽILAŠTVU PRIZNAO SVE: Evo kako se branio nasilnik sa Ade - traži se pritvor za osumnjičenog

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:43

U POLICIJI SE BRANIO ĆUTANJEM, A U TUŽILAŠTVU PRIZNAO SVE: Evo kako se branio nasilnik sa Ade - traži se pritvor za osumnjičenog

Nadležno tušilaštvo koje Nikolu V. tereti za krivično delo nasilničko ponašanje zatražilo je od suda da mu odredi pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

Nikola V. (24), građevinski radnik, nasilnik koji je pre nekoliko dana zlostavljao ženu na Adi Ciganliji priveden je jutros na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se saznaju, on je, za razliku od izjave u policiji gde se branio ćutanjem, danas u tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznao nasilje nad svojom partnerkom.

Inače, Nikola i njegova žrtva poznaju se od ranije i imaju neku vrstu emotivne veze.

Već je, kako se nezvanično saznaje, umeo da bude nasilan prema partnerki, ali ona to nije prijavljivala.

Konkretno, ni kobnog dana nije ga prijavila zlostavljanje, a spasena je samo zahvaljujući brzoj reakciji građana koji su se našli na beogradskoj plaži i policiji koja je identifikovala njenog batinaša.

Da zlo bude veće, žrtva D.T. (36), je posle batina otišla kod svog partnera da nastave "razgovor i raspravu", a odbija da ga tereti za delo i ode kod lekara zbog povredne liste.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.