U Beogradu je danas NAJTOPLIJI DAN U 2020. godini, a na Adi Ciganliji je već POČELO KUPANJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 14:54

U Beogradu je danas NAJTOPLIJI DAN U 2020. godini, a na Adi Ciganliji je već POČELO KUPANJE (VIDEO)

Danas u Srbiji izmereno i do 30 stepeni.

Leto je stiglo u Beograd. Temperature iznad 25 stepeni već danima se beleže u prestonici, a danas će, skoro je izvesno, biti i najtopliji dan u 2020. godini.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, temperatura u 13.00 časova iznosila je 28 stepeni, dok jugozapadni vetar duva brziniom od dva metra u sekundi.

Toplo vreme je minulog vikenda izmamilo Beograđane na omiljena izletišta, posebno na Adu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ciganliju gde je, kako se može videti na snimku od juče, počela i kupališna sezona.

Naravno, nezvanična, pošto plaža još nije pripremljena, a nema ni spasioca. Ipak, to nije smetalo iskusnima "adadžijama" da isplivaju u Savskom jezeru.

Najtopliji gradovi u Srbiji trenutno su Banatski Karlovac i Zaječar gde je u 13.00 izmerena temperatura od 30 stepeni.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.