Tri devojke povređene u udesu na Mostu na Adi

Izvor: Studio B, 18.Dec.2013, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri devojke povređene u udesu na Mostu na Adi

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri ženske osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23 sata na Mostu na Adi Ciganliji, u delu prema Požeškoj ulici, rekla je Nada Macura.

Jedna devojka (25) zadobila je povredu grudnog koša i istezanje vrata, a druga ženska osoba (31) povredu glave, rekla je Macura i dodala da su one prevezene u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << centar.

Treća devojka (23), koja je prošla bez vidljivih povreda, odbila je lekarsku pomoć, istakla je portparol Hitne pomoći.

Nepoznati muškarac (30) je u udesu oko 00.30 sati u Ulici Partizanske avijacije na Bežanijskoj Kosi zadobio povredu glave i prevezen u Urgentni centar, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 119 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 269 intervencija od kojih 64 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, astmatičari, hipertoničari i psihijatrijski pacijenti, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala veliki oprez u saobraćaju, nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje čajeva, doručka, provetravanje prostorija u kojima se boravi i borbu protiv depresije.

 
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.