Trčite sa poznatima ka humanitarnom cilju

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trčite sa poznatima ka humanitarnom cilju

Dođite na Adu Ciganliju u nedelju 13.03. u 10h na zajednički trening (okupljanje u kafiću Havana na Makiškoj strani) i budite deo BELhospice tima, i pomozite u izgradnji prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.

Foto: Promo

BELhospice tim na Beogradskom maratonu je humanitarna akcija koju BELhospice organizuje petu godinu za redom, u okviru koje trkači, rekreativci i ljudi dobre volje trče i sakupljaju sredstva za rad BELhospice centra na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zbrinjavanju pacijenata terminalno obolelih od raka.
 
Ove godine akcija ima poseban značaj budući da je BELhospice započeo veliku kampanju pod sloganom Budi tu! za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji,  ustanove za smeštaj pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima, u kojoj će pacijentima biti pružen najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.

Od svake kotizacije za učešće u BELhospice timu na Beogradskom maratonu 2016, BELhospice odvaja 800,00 RSD za izgradnju prvog hospisa u Srbiji.



Fokus BELhospice tima 2016 je podizanje svesti u javnosti o neophodnosti izgradnje ovakve ustanove, kao i motivisanje pojedinaca za ukjučivanje ličnim angažovanjem i ličnim aktivnostima prikupljanja sredstava. Proteklih nedelja, sa BELhospice timom trčale su glumica Bojana Ordinačev i voditeljka Marina Kotevski koje su podržala BELhospice humanitarnu akciju i ličnim primerom skrenule pažnju na potrebe onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i tako pomoći da zajedno promovišemo ovaj humanitarni događaj i podstaknemo društvo u celini da se uključi u akciju i donira  sredstva za potrebe zbrinjavanja pacijenata obolelih od raka.
 
Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do petka 11. marta do 17h.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.