Tramvaj ispao iz šina, jedna osoba povređena (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramvaj ispao iz šina, jedna osoba povređena (FOTO)

Sve ekipe GSP-a su na licu mesta, a linije 11 i 13 su preusmerena i kreću se preko Starog savskog mosta Tramvaj na liniji na 13 ispao je sa šina oko 12.23 na Mostu na Adi, u smeru ka gradu.Povređena je jedna putnica, a njene povrede sanirala je ekipa Hitne pomoći na licu mesta. Pročitajte još - Tramvaj izleteo iz šina posle sudara, poginuo pešak, sedmoro povređeno; Automobil prošao kroz crveno? (FOTO/VIDEO) Prema prvim informacijama, u pitanju su lakše povrede.Sve ekipe GSP-a su na licu mesta, a linije 11 i 13 su preusmerena i kreću se preko Starog savskog mosta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iskliznuo iz šina tramvaj na liniji 13

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Beograd -- Na mostu na Adi danas u 12.20 iskliznuo je iz šina tramvaj na liniji 13, dok se kretao u pravcu ka Novom Beogradu, saopšteno je iz JKP GSP Beograd...Kako se navodi u saopštenju, jedna putnica je lakše povredjena i kolima hitne pomoći zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi, a na tramvaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.