Tempo Ada na Obrenovačkom drumu

Izvor: Studio B, 15.Dec.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tempo Ada na Obrenovačkom drumu

Sto hiljada porodica sa Čukarice i okoline od danas imaju priliku da se snabdevaju u jedinom hipermarketu u tom delu grada, Tempu Ada.

To je treći objekat te vrste u gradu, odnosno prvi koji počnje sa radom od kada je Delhaize grupa došla na tržište Srbije.

Treći Tempo hipermarket u Beogradu, kod Ade Ciganlije , otvara se 16. decembra, u 12 časova, na adresi Obrenovački drum broj 3.

U izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i opremanje objekta u kome će biti zaposleno 250 radnika i koji se prostire na gotovo 11.000 kvadratnih metara, uloženo je 10 miliona evra.

Novi je i način izlaganja asortimana gotovo 27000 proizvoda , na kojem je primenjen koncept iz drugih prodavnica Delhaize trgovinskog lanca. Tako će kod vina biti postavljene i vinske čaše, pored svežeg mesa kese za pečenje, i slično, Tempo Ada će, osim odeljenja pekare sa kolačima, svežeg mesa i delikatesa, gotovih jela i prepoznatljive pijace, raspolagati i različitim dodatnim sadržajima koji će kupovinu učiniti jednostavnijom i lepšom..

Na sam dan otvaranja pripremljeni su brojni pokloni za potrošače: svaki 100-ti potrošač neće plaćati ono što je kupio, a 250-ti potrošač dobija mikrotalasnu, 550-ti televizor; 1050-ti frižider; 1550-ti veš mašinu i 2050-ti dobija LCD televizor.

Otvaranje objakta Tempo Ada donosi posebna sniženja za kupovinu tehnike, posebno LCD televizora, notebook računara i fotoaparata; ali i iz drugih kategorija, prehrane i neprehrane, kao što su: hranilica za bebe, deterdžent za veš, sveže meso...

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Sutra se otvara Tempo na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 16.Dec.2011, 01:10

Sutra u 12 časova na adresi Obrenovački drum broj 3, "Delez Serbia" otvara novi Tempo hipermarket kod Ade Ciganlije. Tempo Ada je jedini hipermarket u ovom delu grada, na koji će biti upućeno više od 100.000 porodica...U izgradnju i opremanje objekta u kome će biti zaposleno 250 radnika i koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.