Summer party’s uz Tuborg

Blog: Clubbing.rs, 27.Jul.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Summer party’s uz Tuborg



Ukoliko leto provodite u Vašem gradu a željni ste dobrog provoda, muzike i zabave, onda obratite pažnju na Summer party's koji će se održati ove nedelje kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije.
 
Summer party će se u Beogradu održati u nedelju 02.avgusta u lokalu Shine 1, na Makiškoj strani Ade Ciganlije sa početkom u 17h!
 
U organizaciji ove Summer promo žurke, lokalu Shine će se priključiti i Tuborg tim, koji će pružiti promotivnu i tehničku podršku, što uključuje izbor DJ-eva i obezbeđivanje nagrada i raznih drugih iznenađenja.

Da bi se rashladili, zabavili i osvojili nagrade potrebno je samo da se pojavite na vreme na mestu dešavanja! Ulaz na Summer party je slobodan! Vidimo se!

Lista ostalih Summer party-ja:
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.