Srpski glumački par izgovorio sudbonosno da: Spektakularno venčanje na Adi Bojani

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski glumački par izgovorio sudbonosno "da": Spektakularno venčanje na Adi Bojani

Glumci Tamara Dragičević (27) i Petar Benčina (32) proteklog vikenda su na obali Jadranskog mora, na Adi Bojani, izgovorili sudbonosno “da”.

Oni su u petak su fotografijama na “Instagramu” pokazali kako je romantična bila njihova svadbena ceremonija. U svatove im je došla gotovo cela Tamarina klasa sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu - Miloš Biković, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Stojan Đorđević, Uroš Jakovljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mateja Popović, Miljana Gavrilović i Aleksandra Alač.

Petar i Tamara su se zabavljali nekoliko godina, a najlepši poklon su dobili u toku priprema za venčanje. Naime, Tamara je u blagoslovenom stanju, a bebu očekuju krajem godine. Budući roditelji ostali su na Adi Bojani da uživaju u medenom mesecu.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.