Slatke muke: Kafa na Adi 400 dinara, ali iznenađenje je šećer FOTO

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 21:30

"Slatke muke": Kafa na Adi 400 dinara, ali iznenađenje je šećer FOTO

Hladni late sa sirupom od kokosa i hladan mućeni nes u jednom lokalu na Adi Ciganliji koštaće vas 800 dinara, a pored cene iznenadiće vas i šećer, odnosno to kako je poslužen.

Sunčan septembarski vikend bio je prilika za još jednu kafu pored “beogradskog mora”. Udobne stolice na samom kraju terase, uz vodu, pogled koji umiruje, a za ljubitelje sporta prilikda da uživaju u praćenju takmičara na Svetskom prvenstvu u veslanju.

Međutim, nakon pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na meni, shvatite da za hladnu kafu morate dati 400 dinara, ali kada i taj “šok” prođe, sledi novi. Uz poručenu kafu, konobar donosi i staklenu flašicu od soka, a u flašici – šečer.

Poklopac je probušen, tako da vas podseća na ono što bi trebalo da bude – dozer za šećer, nekima neizostavan dodatak kafi.

I nije to, ispostaviće se, rezervna posuda, jer su dozeri zauzeti ili se peru, već je na svakom stolu po jedna flašica, sa koje nije skinuta ni etiketa.

Situacija nije pokvarila uživanje u kafi, ali sliku o ovom objektu jeste, posebno imajući u vidu i cene ne samo kafe, već i drugih sokova, jer recimo limunada košta 300 dinara, a neki od poznatih sokova 350.

Da li ste videli u nekom lokalu sličan način za služenje šećera? Pišite nam u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.