Šeik merka Adu Bojanu

Izvor: B92, 15.Apr.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik merka Adu Bojanu

Pošto je propala priča o kupovini Kraljičine plaže, čini se da se Rojal grupa iz UAE okrenula Ulcinju gde se zainteresovala za kupovinu Ade Bojane.

Kako prenosi Radio Televizije Crne Gore, predstavnici te moćne kompanije prošle sedmice su obišli ostrvo Ada, na ušću Bojane u more, kojim upravlja HTP "Ulcinjska rivijera", saznaje Portal Ul-info.

"Ulcinjska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rivijera", kojoj je država većinski vlasnik, prema planovima, trebalo bi da se ove godine privatizuje.

Crnogorska vlast čini sve da privoli Rojal grupu da investira u Crnoj Gori. Tim povodom je juče u Emiratima boravio premijer Milo Đukanović gđe je razgovarao sa čelnicima te države.

Dan ranije u poseti Emiratima bio je premijer Albanije Edi Rama, piše RTCG.

Prodaji Kraljičine plaže, iza čega je stajala crnogorska vlada, više puta se usprotivila Socijaldemokratska partija, kao manja članica vladajuće koalicije, dok je njen predsednik Ranko Krivokapić veoma oštro govorio o prodaji tog kompleksa, iznoseći tvrdnje da "u tome ima i korupcije".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Royal grupa zainteresovana za Adu Bojanu?

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Apr.2015

HERCEG NOVI - Pošto je propala priča o kupovini Kraljičine plaže, čini se da se Rojal grupa iz UAE okrenula Ulcinju gde se zainteresovala za kupovinu Ade Bojane...Kako prenosi Radio Televizije Crne Gore, predstavnici te moćne kompanije prošle sedmice su obišli ostrvo Ada, na ušću Bojane u...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.