SVI NA ADU! ZA SERGEJA! Studenti Ekonomskog fakulteta organizuju HUMANITARNI TURNIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 19:20

SVI NA ADU! ZA SERGEJA! Studenti Ekonomskog fakulteta organizuju HUMANITARNI TURNIR

Studenti sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu organizuju humanitarni turnir 29. aprila u 11 časova na Adi za Sergeja Milićevića (11).

Sergej je rođen 15.05.2011. godine u Beogradu. Sa samo 8 meseci dijagnostikovan mu je tumor na mozgu i od tada počinje dugogodišnja borba. Imao je mnogobrojne operacije i intervencije u Turskoj. Pre dve godine je izgubio oca koji se razboleo od korone tokom njihovog boravka na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Istanbulu i tamo preminuo. Sergejeva majka ne radi zbog neophodne nege koju mu svakodnevno pruža.

U poslednje dve Sergej prima hemioterapiju u tabletama, prepisanu na osnovu molekularne analize tumora a koja na mesečnom nivou iznosi 2.800 eura. Sergej će ovu terapiju primati u najmanje narednih 12 meseci a pored troškova nabavke lekova potreban je novac za kontrolne preglede kod specijalista, MR, troškove puta i smeštaja u Turskoj.

U želji da pomognu, organizacioni tim “Pobedi” 29. aprila, u subotu na Adi Ciganliji (na centalnim terenima) organizuje humanitarni turnir za Sergeja. Igraće se odbojka, mini fudbal i košarka. Gledaoci koji dođu i pruže podršku igračima i doniraju novac za Sergeja imaće hranu i piće, zajedno sa učesnicima turnira. Na turniru će biti postavljenje kutije za donacije, te vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedničkim snagama pomognemo Sergeju da izgura svoju borbu. Naš pobednik je Sergej!

Takođe, Sergeju možemo pomoći uplatom:

Na račun fondacije Budi human Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216645-30 Uplatom na devizni račun: 160-6000001217063-37

Slanjem SMS poruke 1119 na 3030 (jednokratna pomoć u iznosu od 200 dinara)

VIDIMO SE NA ADI! ZA SERGEJA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.