STANITE LJUDI, TO JE IGRAČKA! Građani prijavili muškarca da nosi pištolj u džepu, policajaci NASRNULI, kad ono... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 23:27

"STANITE LJUDI, TO JE IGRAČKA!" Građani prijavili muškarca da nosi pištolj u džepu, policajaci NASRNULI, kad ono... (VIDEO)

Prava zavrzlama odigrala se danas na Adi Huji

Danas je na Adi Huji uhapšen muškarac koga su građani prijavili da je u džepu mantila nosio pištolj, a u ruci nož.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak njegovog hapšenja. Šestorica policajaca ga je opkolila i oborila na pod.

Dok su mu stavljali lisice govorio je da je u pitanju igračka, da pištolj nije pravi i da se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u jakni na stolici.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Stanite ljudi, nije pravi. To je igračka! Stanite, eno ga u jakni - govorio je uhapšeni.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i ustanovila da je reč o lažnom pištolju odnosno replici.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, hapšenje se dogodilo danas oko 15 sati i to nakon prijave da muškarac sedi u kafiću naoružan pištoljem.

Policija sprovodi detaljnu istragu i više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenog muškarca.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.