SRS: Uredićemo obale u Beogradu

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Uredićemo obale u Beogradu

Beograd -- Srpska radikalna stranka, u kampanji za beogradske izbore, obećava uređenje obala reka ali i da će sprečiti sve projekte od kojih narod neće imati koristi.

Kandidat SRS, Obraza i SNP "Naši" za gradonačelnika Nemanja Šarović je u razgovoru sa građanima Zemuna istakao da je "naš cilj da uredimo i Zemunski kej, i novobeogradski kej, i Adu Huju, i obale u Surčinu, i obale u Grockoj".

Šarović je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je cilj radikala i da spreče da "najlepše, najvrednije i najpopularnije zemljište" bude oteto od građana Beograda, saopštio je SRS.

"Zalažemo za uređenje priobalja, ali se zalažemo i za sprečavanje svih projekata od kojih običan narod neće imati koristi“, istaka je on, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šarović: Uređenje priobalja

Izvor: Studio B, 24.Feb.2014

Kandidat Srpske radikalne stranke, Obraza i SNP Naši za gradonačelnika Nemanja Šarović u razgovoru sa građanima Zemuna rekao je da se ta lista zalaže za uređenje priobalja. ..- Beograd je vekovima na vodi. Beograd izlazi na dve reke i nama je cilj da uredimo i Zemunski kej, i novobeogradski kej,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.