Izvor: Blic, 07.Jun.2023, 09:17

"SKAKALI SU SA NEKOG PONTONA I UTOPILI SE" Komandir Ronilačke jedinice o tragediji na Adi Ciganliji: "Nije poznato da li su bili pod uticajem alkohola"

Dečaci koji su se juče utopili u Savskom jezeru su bili učenici Saobraćajne škole u Zemunu i Tehničke škole "Lola" u Železniku. Pretpostavlja se da su na Adi Ciganliji obeležavali kraj školske godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DEČACI SU SKAKALI SA PONTONA" Ronilac o detaljima jučerašnje tragedije na Adi Ciganliji kada su se udavila dva tinejdžera, uputio i važan apel svima

Izvor: Blic, 07.Jun.2023

Dvojica dečaka su se juče utopila u Savskom jezeru na Adi Ciganliji. Pretpostavlja se da su obeležavali kraj školske godine. Marko Mladenović iz Ronilačke jedinice Žandarmerije rekao je da je dežurna ekipa na teren izašla čim je dobila poziv i da su tela brzo izvučena. Apelovao je na građane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.