SAAF: Pančevo i Klek u plejofu

Izvor: B92, 10.Maj.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAAF: Pančevo i Klek u plejofu

Ekipe Pančevo Pantersa i Vitezova iz Kleka overile su mesto u plejofu posle pobeda u petom, odnosno četvrtom kolu Superlige Srbije u američkom fudbalu.

Panteri su u derbi meču petog kola divizije Centar sa 21:17 dobili Plave zmajeve na Adi Ciganliji i stigli do skora 4-1.

U okviru grupe Sever, klečanski Vitezovi, su kao formalni gosti u Zrenanjinu dobili Legionare iz Sremske Mitrovice 37:18 i ostali na maksimalnom učinku koji im je doneo pleof.

Najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznenađenje šampionata, kikinđanski Mamuti, došli su na korak razigravanja, jer su na gostovanju u Subotici posle velike borbe nadigrali Spartance 28:13.

U trećem meču divizije, Indijanci su sigurnom igrom lakše nego što se očekivalo izašli na kraj sa Grofovima i sa 37:0 zadržali teoretske šanse da u poslednja dva kola ipak pomrse račune Kikinđanima.

U diviziji Jug tek se očekuje obračun do sada neporaženih Kelta iz Jagodine i kraljevačkih Kruna. Ova dva tima su već sada izborili plasman u plej of, a ovog vikenda su lako izašli na kraj sa Imperatorima (56:14), odnosno Gorštacima (47:0).

Superliga Srbije - Grupa "Centar"

Peto kolo: Beograd Blue Dragons - Pančevo Panthers 17:21

Tabela "Centar": Kragujevac Wild Boars 4-0, Pančevo Panthers 4-1, Vukovi Beograd 3-1, Beograd Blue Dragons, 3-2, Čačak Angel Warriors , Sombor Celtis 1-3, Vrbas Hunters 0-4

Superliga Srbije - Grupa "Sever"

Četvrto kolo: Sirmium Legionari – Klek Knights 18:37, Inđija Indians – Novi Kneževac Grofovi 37:0, Subotica Spartanci – Kikinda Mammoths 13:28

Tabela "Sever": Klek Knights 4-0, Kikinda Mammoths 3-1, Inđija Indians 2-2, Novi Kneževac Grofovi, Sirmium Legionari, Subotica Spartanci 1-3.

Superliga Srbije - Grupa "Jug"

Četvrto kolo: Zemun Gorštaci – Kraljevo Royal Crowns 0:47, Jagodina Celts – Niš Imperatori 56:14, Požarevac Outlaws – Mladenovac Forestlanders 8:27

Tabela "Jug": Kraljevo Royal Crowns, Jagodina Celts 4-0, Zemun Gorštaci, Mladenovac Forestlanders 2-2, Niš Imperatori, Požarevac Outlaws 0-4
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panteri i Klečani u plej ofu

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2011, 00:34

U diviziji Centar Superlige američkog fudbala derbi 5. kola na Adi Ciganliji pripao Panterima, koji su savladali Plave zmajeve sa 21:17. Ovom pobedom Panteri su overili plej of.

Nastavak na Sportske.net...

Mega iznenadila Radnički, poraz Zvezde u Valjevu

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2011

BEOGRAD – Na papiru najjači susret 11. kola Superlige Srbije pripao je ekipi Hemofarma koja je na svom parketu pobedila FMP Železnik, dok se uz poraz Zvezde i rutinsku pobedu Partizana za najveće iznenađenje pobrinula Mega Vizura koja je u sjajnom meču pobedila Radnički iz Kragujevca...Duel Hemofarma...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.