Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021, 08:38

Raul prvi kandidat za trenera Ajntrahta

Traži dozvolu od Reala

Stvorila se neka tajna veza, izgleda, poslednjih godina između Ajntrahta i Real Madrida.

Prvo je Luka Jović otišao u Madrid, pa se vratio nazad. Sad bi mogao Andre Silva istim putem, ka prestonici Španije. A, na put u suprotnom smeru sprema se – Raul Gonzales.

Kako piše nemački Gol, legendarni napadač Reala prvi je kandidat za novog trenera Ajntrahta, pošto Adi Hiter odlazi na kraju sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Španac je zainteresovan da samostalnu trenersku karijeru na velikoj sceni započne u Bundesligi i zatražio je od Reala dozvolu da ode u Frankfurt.

Raul je trener mladog tima Madriđana, pod ugovorom je sa španskim gigantom, ali nema dileme da će dobiti zeleno svetlo za odlazak, ako se sve kockice u tom mozaiku sklope. Pregovori su počeli, opipan je puls, a onda su obustavljeni do završetka sezone za obe strane.

Bundesliga nije nepoznat teren nekadašnjem španskom asu, jer je nosio dres Šalkea tokom igračke karijere, na 102 utakmice postigao je 44 gola.

Jedna od stvari koja bi mogla da pokvari posao je odlazak Zinedina Zidana iz Reala, jer se šuška da bi onda dirigentska palica prvog tima mogla da Raulu padne u ruke.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.