Prvi koridor za kriket u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi koridor za kriket u Srbiji

Kriket federacija Srbije (KFS) i Ambasade Australije, danas u 17 časova na Adi Ciganliji (kod terena za ragbi), zvanično otvoraju tzv "Nets", prvi koridor za kriket u našoj zemlji. 

Time će se kriket i zvanično pridružiti ostalim srodnim sportovima na „beogradskom moru": bejzbolu, ragbiju i američkom fudbalu, ali i upisati se na sportsku mapu metropola, od Londona do Sidneja, koji poseduju slične koridore.

KFS i Ambasada Australije sarađuju na razvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriketa od prošle godine. Australija je prepoznala značaj kriketa u Beogradu i Srbiji, kao sporta koji svako može besplatno, da trenira bez obzira na bilo kakve razlike. Upravo zahvaljujući takvoj saradnji, KFS  nastavlja da razvija i populariše ovaj globalni sport u Srbiji.

Sa Nets - kriket koridorima na Adi, kriket je ušao u porodicu beogradskih sportova na najpopularnijem beogradskom izletištu.

Projekat je finansiran od strane "Australian Aid" (DAP) a svečanom otvaranju "Nets"-a prisustvovaće i mlađe kategorije U13 i U15. Njihov prvi zvanični trening biće otvoren za javnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.