Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jul.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Čukarička gulašijada na Adi Ciganliji

U subotu, 13. jula od 11.00, na piknik terenima na Adi Ciganliji biće održana prva Čukarička gulašijada u organizaciji TSO Čukarica. Prva čukarička gulašijada se održava upravo ovde na Adi Ciganlij, jer pored toga što je jedno od najlepših izletišta grada Beograda, na Adi Ciganliji je do sada konstatovano oko 450 vrsta biljaka, kao i … The post Prva Čukarička gulašijada na Adi Ciganliji appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

GLJIVARI IZ CELE SRBIJE NA ADI Beogradsko izletište izabrano za takmičenje iz POSEBNOG RAZLOGA

Izvor: Blic, 11.Jul.2019

Čukarička gulašijada pod sloganom "Gljivarska trpeza" po prvi put će se održati u subotu od 11 sati na piknik terenima na Adi Ciganliji. Osim takmičenja u kuvanju gulaša od pečuraka, biće održana i izložba gljiva i gljivarskih specijaliteta, najavljuju organizatori iz Turističko-sportske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.