Poziv za čišćenje beogradskog priobalja

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za čišćenje beogradskog priobalja

Javno vodoprivredno preduzeće Beogradvode pozvalo je vlasnike plovnih objekata da učestvuju u nedeljnoj akciji prikupljanja smeća iz priobalja.

Od ponedeljka 26. jula do 1. avgusta radnici Beogradvoda distribuiraju po plovnim objektima kese za prikupljanje otpada, što je zakonska obaveza vlasnika splavova.

Lokacije na kojima će se čistiti su leva i desna obala Save od bloka 45 do Ušća, Ada Ciganlija i desna obala Dunava od Zemuna do Ušća. Beogradvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su pripremile 3.000 kesa za tu namenu.

Radnici Beogradvoda će odvoziti kese sa smećem koje vlasnici treba da ostave ispred svojih objekata, u subotu 31. jula i nedelju 1. avgusta od 12 do 19 časova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČIŠĆENJE PRIOBALJA OD SMEĆA ZA VIKEND

Izvor: Kurir, 27.Jul.2010

BEOGRAD - Javno vodoprivredno preduzeće "Beogradvode" pozvalo je vlasnike plovnih objekata da učestvuju u nedeljnoj akciji prikupljanja smeća iz priobalja...Od ponedeljka, 26. jula, do 1. avgusta radnici "Beogradvoda" distribuiraju po plovnim objektima kese za prikupljanje otpada, što je zakonska...

Nastavak na Kurir...

Akcija čišćenja priobalja za vikend

Izvor: Glas javnosti, 28.Jul.2010, 07:04

BEOGRAD - Javno vodoprivredno preduzeće "Beogradvode" pozvalo je vlasnike plovnih objekata da učestvuju u nedeljnoj akciji prikupljanja smeća iz priobalja. Od ponedeljka, 26. jula, do 1. avgusta radnici "Beogradvoda" distribuiraju po plovnim objektima kese za prikupljanje otpada, što je zakonska...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.