Akcija čišćenja priobalja za vikend

Izvor: Glas javnosti, Beta, 28.Jul.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija čišćenja priobalja za vikend

BEOGRAD - Javno vodoprivredno preduzeće "Beogradvode" pozvalo je vlasnike plovnih objekata da učestvuju u nedeljnoj akciji prikupljanja smeća iz priobalja. Od ponedeljka, 26. jula, do 1. avgusta radnici "Beogradvoda" distribuiraju po plovnim objektima kese za prikupljanje otpada, što je zakonska obaveza vlasnika splavova.

Lokacije na kojima će se čistiti su leva i desna obala Save od bloka 45 do Ušća, Ada Ciganlija i desna obala Dunava od Zemuna do Ušća. "Beogradvode" su pripremile 3.000 kesa za tu namenu. Radnici "Beogradvoda" će odvoziti kese sa smećem koje vlasnici treba da ostave ispred svojih objekata u subotu, 31. jula, i nedelju, 1. avgusta, od 12 do 19 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.