Izvor: Blic, 17.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomahnitali vozač izazvao sudar kod Ade Ciganlije, pa POKOSIO RODITELJE I DECU NA PEŠAČKOM PRELAZU (VIDEO)

Na Adi Ciganliji, prekoputa OMV pumpe, nešto posle 15.30 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode koju je, prema prvimm nezvaničnim informacijama izazvao vozač automobila marke "reno", a tom prilikom povređene su najmanje četiri osobe, od kojih troje dece!
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prošao kroz crveno, pa autom naleteo na MAJKU i TROJE DECE: Ovo je "reno" kojim je pomahnitali vozač izazvao udes na Adi Ciganliji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020

Deca i majka su jednim kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde je u toku dijagnostika Dva putnička vozila sudarila su se kod Ade Ciganlije u Beogradu. Povređeno je troje dece i njihova majka.Automobili su se sudarili kod Ade Ciganlije oko 16 časova, a prema nezvaničnim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.