Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 11:25

Policija poziva sve koji nešto znaju o snimku nasilja na Adi Ciganliji da se jave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti događaja koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.
Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere.
"Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici", navodi se u saopštenju MUP-a.
Takođe, MUP apeluje na građane i poziva ih da pre deljenja snimaka na društvenim mrežama, svaki vid nasilja ili sumnje na krivično delo prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bi policija pravovremeno reagovali i zaštitila žrtvu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP traži informacije o nasilniku sa Ade, muškarčini koji je šutirao ženu u glavu

Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2021

Policija intenzivno radi na identifikaciji nasilnika, čoveka koji je napao i šutnuo u glavu ženu na Adi Ciganliji. Strašni snimak je juče obišao društvene mreže, a identitet napadnute žene i nasilnika i dalje nisu poznati.. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.