PRVI VESNIK PROLEĆA? ŠOK PRIZOR NA ADI CIGANLIJI! Oni su sunčani dan u Beogradu rešili da iskoriste OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 18:29

PRVI VESNIK PROLEĆA? ŠOK PRIZOR NA ADI CIGANLIJI! Oni su sunčani dan u Beogradu rešili da iskoriste OVAKO (FOTO)

Neverovatan prizor zabeležen je na Adi Ciganliji

Iako je temperatura neočekivano iznad proseka za ovo doba godine, ipak nije toliko toplo za kupanje, a i voda je ledena. Međutim, izgleda da to našim sugrađanima ne smeta, čim su odlučili da ovaj sunčan dan provedu na Adi.

Na video snimku koji se pojavio na Instagram stranici "Moj beograd rezerva" vidi se troje ljudi kako se kupaju u hladnoj vodi usred februara.

Neobičan prizor pokrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lavinu komentara na društvenim mrežama:

"Prvi vesnici proleca" 

"Prizivaju leto, pevaju dodole"

"Pa stvarno hit"

"Dragi Bože,sačuvaj ih..."

"Zaledili se..." 

Ovo su samo su neki od mnogobrojnih komentara na ovu nesvakidašnju situaciju.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POPIO KAFU PA POČEO DA BACA SVE OKO SEBE: Mladić pravio haos u "Starbaksu" - na kraju je mirno izašao kao da se ništa nije desilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022

Mladić napravio rusvaj u "Starbaksu"...Snimak na kome se vidi incident u jednom kafiću u Beogradu objavljen je danas na društvenim mrežama...Naime, na videu načinjenom u Beo šoping centru u Vojislava Ilića u Šumicama, jedan mladić je iz čista mira počeo da baca inventar...Mladić je najpre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.