„PRE ĆU U ALBANIJU NEGO NA ADU CIGANILIJU!“ Gnevna reakcija jedne Beograđanke postala je hit na internetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 10:10

„PRE ĆU U ALBANIJU NEGO NA ADU CIGANILIJU!“ Gnevna reakcija jedne Beograđanke postala je hit na internetu (FOTO)

Da li su cene na Adi Ciganliji postale previsoke?

Albanija je, zbog golgote kroz koju su u njoj prošli srpski vojnici tokom Velikog rata, u srpskom narodu oduvek bila sinonim za patnju i epske muke.

Možda je upravo zbog toga jedna razočarana posetiteljka Ade Ciganlije iskoristila Albaniju kao primer u svom gnevnom komentaru na društvenim mrežama.

Nekadašnje ostrvo, a sada poluostrvo, Ada Ciganlija danas je najveće srportsko-rekreativno-kulturno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto u Beogradu. Najveća gradska plaža učinila je ovo mesto višenamenskim koje posetioci rado koriste za sport, rekreaciju, aktivino provođenje slobodnog vremena, ili, jednostavno, za odmaranje ili plandovanje.

U toku godine ovo mesto poseti oko četiri miliona gostiju, kako iz Beograda, tako i iz cele Srbije, ali i iz inostranstva.

Iako je ulaz na Adu Ciganliju besplatan, boravak nije nimalo jeftin.

U ovo se uverila i jedna posetiteljka koja je sa dvoje dece odlučila da svoje slobodno vreme provede na ovom mestu.

Ono što ju je razbesnelo jesu cene pratećih sadržaja.

Za ležaljku je izdvojila hiljadu dinara, plus piće, koktel je platila 600 dinara, dok je ulaz iza rampe bio 500 dinara.

Čini se da je, ipak, najviše ogročenja izazvala cena gumenog igrališta na vodi namenjenog deci za koji je izdvojila rekordnih 1800 dinara. I to samo za pola sata.

- Vidimo se u Albaniji, jeftinije mi je tamo, pozdrav – zaključila je svoj komentar na internetu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.