Izvor: Danas, 03.Feb.2023, 11:24

PGS: Ada Ciganlija nije mesto za Zoološki vrt

Predsednik beogradskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) Vladimir Pajić ocenio je danas da je izmeštanje Zoološkog vrta neophodno, ali da je lokacija na Adi Ciganliji, koju su najavili gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i gradski menadžer Miroslav Čučković, "izuzetno pogrešna".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSG Beograd: Izmeštanje Zoo vrta neophodno, odabir lokacije je izuzetno pogrešan

Izvor: Beta, 03.Feb.2023

Beogradski odbor Pokreta slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da je je izmeštanje zoološkog vrta neophodno, ali da je pogrešan odabir lokacije.Predsednik PSG Beograd Vladimir Pajić naveo je da se u odluci gradonačelnika Aleksandra Šapića i gradskog menadžera Miroslava Čučkovića da Zoološki...

Nastavak na Beta...

Šapić o novoj lokaciji Zoološkog vrta na Adi Ciganliji

Izvor: Beta Video, 03.Feb.2023

BEOGRAD - U na Adi Ciganliji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić govorio je o novoj lokaciji Zoološkog vrta. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.