Odloženo otvaranje klizališta na Adi zbog havarije

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo otvaranje klizališta na Adi zbog havarije

Otvaranje klizaližta na Adi Ciganliji odlaže se usled neočekivane havarije na sistemu za hlađenje, saopštili iz tog javnog preduzeća.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Otvaranje je bilo zakazano za subotu, 22. decembar, a o novom terminu JP Ada Ciganlija će građane obavestiti blagovremeno, a nakon što kvar bude otklonjen.

U saopštenju dostavljenom medijima podsećaju da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ove godine za sve posetioce biti omogućeno potpuno besplatno klizanje u pet dnevnih termina (10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.30-18.30, 19.00-21.00), kao i više od 120 sati besplatnih programa, koji će obuhvatati animatore u novogodišnjim kostimima, pozorišne i lutkarske predstave, nastupe klovnova i mađioničara, kao i brojne tematske žurke i spektakle na ledu.

Otvoreno najveće klizalište u Beogradu

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, u periodu od 01. do 28. februara 2019. godine, za sve učenike osnovnih i srednjih škola biće obezbeđeno celodnevno besplatno korišćenje klizaljki uz đačku knjižicu.

Iznajmljivanje klizaljki za decu do sedam godina biće potpuno besplatno, dok će za sve ostale posetioce cena biti 150 dinara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.