Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 08:07

"OSTAVIO JE TELEFON DEVOJCI, SKINUO SE I SKOČIO DA POMOGNE DRUGU" Potresna ispovest oca dečaka koji se utopio na Adi: "Milan se držao za ponton, a Stefan mu se uhvatio za nogu"

Milan Stevanović (16), jedan od dvojice dečaka koji su se juče utopili na Adi Ciganliji u Beogradu, nastradao je spašavajući druga. Stefan Č. (16) njegov prijatelj iz osnovne škole skočio je u vodu i davio se, pa je Milan držeći se za ponton ispružio nogu, za koju se Stefan uhvatio i povukao ga u jezero. Tada su se obojica najverovatnije upetljali u travu i nastradali.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potresna ispovest oca dečaka koji se utopio na Adi: "Ostavio je telefon devojci, skinuo se i skočio da pomogne drugu..."

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jun.2023

Otac kaže da nikoga ne krivi niti ikoga osuđuje, da bi on sve isto uradio kao njegov sin, i da je jedino želeo da zna istinu o tome kako se sve dogodilo

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.