Nožem izboli mladića na Adi Bojani: Među uhapšenima i Srbin

Izvor: B92, 17.Avg.2023, 18:18

Nožem izboli mladića na Adi Bojani: Među uhapšenima i Srbin

Policija u Ulcinju u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su učestvovali u tuči.

Došlo je i do upotrebe noža od tada nepoznatih lica, prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede.

Među uhapšenima je i A. Č. iz Srbije star 22 godine koji se tereti za učešće u tuči, kao i dvojica momaka iz Bara stari 17 i 18 godina koji se terete i za pokušaj ubistva.

Do tuče je došlo 15. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani, kada su mladići iz Bara prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba nožem naneli povrede po grudnom košu, abdomenu i ekstremitetima.

Nakon toga, A. Č. je fizički napao oštećenog, koji je odmah potom vozilo stavio u pogon i uputio se ka Ulcinju, na ukazivanju lekarske pomoći.

Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih dela koja im se stavljaju na teret dali u bekstvo, ali su otkriveni, lišeni slobode i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.