Novitet na Adi Ciganliji: Vozila na električni pogon

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 17:44

Novitet na Adi Ciganliji: Vozila na električni pogon

U pitanju je besplatan prevoz vozilima na električni pogon, zahvaljujući kojima možete da stignete sa jedne tačke na drugu, a mi otkrivamo više o samom redu vožnje i stajalištima.

Nova električna vozila su dosta praktična, a ako je vruće ili vas mrzi da pešačite sa jednog kraja na drugi jednostavno sednete u ovo vozilo i idete do željene destinacije.

"Pred početak sezone dobili smo četiri nova vozila, koja besplatno saobraćaju od velikog adaptiranog parkinga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Adi, do prve plaže", kaže Maja Pavlović iz JP "Ada Ciganlija".

Ona su potpuno besplatna i predstavljaju jedan novi vid sadržaja na Adi Ciganliji:

Od 10 časova ujutru do 18 sati saobraćaju svakog dana, tako da naši sugrađani mogu da uživaju u tihoj vožnji, i da izaberu destinaciju na kojoj će se kupati", dodaje Pavlovićeva.

Početna stanica je na velikom parkingu, a zaustavlja se na prvoj plaži, i kako dodaje, naši sugrađani biraju mesto na kome će se stacionirati na toj plaži.

Ovom trasom ne prolaze motorna vozila, a Pavlovićeva ističe da su reakcije uglavnom pozitivne.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.