Mrkonjić: Tadić me više ne voli

Izvor: TvojPortal.com, 10.Avg.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Tadić me više ne voli

/vesti online/ Žao mi je, ali niko me nije pozvao! Tadić me više ne voli, pa su valjda zbog toga bez mene prošetali novim mostom na Adi, objašnjava za "Vesti" ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić svoje odsustvo sa svečanosti podizanja poslednjeg čeličnog segmenta "palube" glavnog raspona novoizgrađenog mosta na Adi Ciganliji kojim je spojena novobeogradska sa starogradskom stranom srpske prestonice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<


Da li vam se dopao Tadićev predlog da se most zove Nenadov i Zoranov most u znak sećanja na gradonačelnika Bogdanovića i premijera Đinđića?

- Ne dopada mi se ta ideja uopšte. Ne mislim da most treba da nosi ime pojedinaca, i to pokojnih. Trebalo bi da gledamo u budućnost, a ako već mora da se zove po nekome, bolje da to bude Novak Đoković.
Putari su vam ponovo u štrajku, zašto nisu dobili plate?
- Ovog trenutka se prekida štrajk. Nekima je upravo uplaćeno, a do sutra će sigurno svima novac biti na računu. Znači, nema tu problema.
Zašto niste hteli da "isprobate" most šetnjom sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem i gradonačelnikom Draganom Đilasom?

- Niko me nije zvao!
Zar se to nije očekivalo od ministra za infrastrukturu?
- Malo mi je neprijatno, ali moram da kažem. Izgleda da me Tadić više ne voli, pa se zato nije udostojio da me uvrsti među one koji su trebali da budu prisutni. Mada uopšte nisam tužan zbog toga. Ne patim zbog neuzvraćene ljubavi muškarca, patim samo za ženama. Ovo je šala. Trebalo je da budem tamo, ali objasnio sam zašto nisam.Ostatak teksta pročitajte na linku

politikaintervjuBoris Tadićmilutin mrkonjićnovi most

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.