Mostu preko Ade ime po Noletu

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostu preko Ade ime po Noletu

U emisiji “Mućni glavom” Radio Beograda 202 predloženo je da novi most preko Ade dobije ime - Novakov most, saopštio je danas radio.

Redakcija podseća da je Novak Đoković osvojio svet teniskom lopticom i reketom, zahvaljujući porodici, stručnom timu i predanom i odgovornom radu.

"Svojim radom i uspesima poništio je onu prokletu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpsku poslovicu 'Ako ne umemo da radimo, barem umemo da se bijemo’”, navodi se u saopštenju.

Novak je prekretnica u poretku vrednosti, u prioritetima i u nadama da će 21. vek za Srbiju biti ono što je prvih 10 godina ovog stoleća za Novaka Đokovića, njegovu braću i roditelje, kaže se u saopštenju radija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mostu preko Ade - Noletovo ime

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2011

U emisiji “Mućni glavom” Radio Beograda 202 predloženo je da novi most preko Ade dobije ime - Novakov most...Redakcija podseća da je Novak Đoković osvojio svet teniskom lopticom i reketom, zahvaljujući porodici, stručnom timu i predanom i odgovornom radu...- Svojim radom i uspesima poništio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.