Most na Adi proradiće 31. decembra

Izvor: Studio B, 15.Dec.2011, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most na Adi proradiće 31. decembra

Most na Adi proradiće 31. decembra ove godine i biće poklon Beograđanima za Novu godinu, rekao je večeras gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

To će biti poklon i svima onima koji dolaze u Beograd, rekao je Đilas i naveo da neće biti "nikakvog sečenja vrpce", već da će samo biti uklonjene prepreke, čime će most biti otvoren za saobraćaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

"Na to što smo uradili kada su u pitanju mostovi u Beogradu, posebno Most na Adi, treba da budemo ponosni svi mi koji živimo u Srbiji", rekao je Đilas. On je napomenuo da su, u vreme najveće svetske krize, pre svega domaće građevinske firme, uspele da izgrade most o kome, kako kaže, priča cela Evropa.

Gostujući u Beogradskoj hronici, Đilas je ocenio da sve zasluge zapravo pripadaju radnicima koji su radili danonoćno, kako bi Most na Adi što pre bio u upotrebi.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.