Most na Adi ponovo u mraku zbog krađe

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most na Adi ponovo u mraku zbog krađe

Na vodu koji napaja dekorativno i funkcionalno osvetljenje Mosta na Adi večeras je ponovo došlo do namernog kidanja i, po svemu sudeći, krađe dela instalacija od strane nepoznatih počinilaca, saznaje "Beokom servis" u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Slučaj je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova i nadležnim službama.

Asistenciju na mostu od večeras pruža saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija, imajući na umu da je bezbednost u saobraćaju na mostu ugrožena.

Za sutra ujutro predviđen je sastanak svih nadležnih kada će se znati više detalja o ovom incidentu.

Pre mesec dana, u decembru, takođe je nastao mrak na Mostu na Adi kada su zbog krađe kablova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLI IH UVO ŠTO NEKO MOŽE DA POGINE: Most na Adi opet u mraku zbog krađe!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2015, 01:01

Na vodu koji napaja dekorativno i funkcionalno osvetljenje Mosta na Adi večeras je ponovo došlo do namernog kidanja i, po svemu sudeći, krađe dela instalacija od strane nepoznatih počinilaca, saznaje “Beokom servis” u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Slučaj je prijavljen...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.