MUP se oglasio: DNK analiza potvrdila da je telo Mateja Periša, preminuo nenasilnom smrću

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 13:14

MUP se oglasio: DNK analiza potvrdila da je telo Mateja Periša, preminuo nenasilnom smrću

Beograd -- MUP Srbije zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu.

Prema preliminarnom nalazu obdukcije, smrt je nastupila nenasilnim putem.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mere i radnje kako bi ga pronašli i rasvetlili sve činjenice i okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nestanka.

Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

Potvrđeno: Pronađeni utopljenik jeste Matej Periš

Lociran mobilni telefon Mateja Periša

Splićanin nestao u Beogradu; "Nema ga već 36 sati. Svaka informacija je zlata vredna"

Nenad Periš: "Velika je verovatnoća da je to Matej"; Oglasio se i Renato Grbić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP utvrdio da je Periš preminuo nenasilno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) zvanično je saopštilo 19. maja da je DNK analizom tela koje je 18. maja pronađeno u Dunavu, u Beogradu, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu, čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra 2021. godine. Kako se navodi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Oglasio se MUP o slučaju Matej Periš: Ovo je uzrok smrti mladića iz Splita

Izvor: Luftika.rs, 19.Maj.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine, saopštio...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.