MESTO STRAVE na Adi Ciganliji: Nakon što je mladić pao sa ŽIČARE, OVO se promenilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESTO STRAVE na Adi Ciganliji: Nakon što je mladić pao sa ŽIČARE, OVO se promenilo

Mladić je na žalost podlegao povredama

Ivan Joksimović (22), posle pada sa zip-lajna od 20 metara na Adi Ciganliji u Urgentnom centru danima se borio za život, ali je na žalost noćas preminuo.

Ada Ciganilja

Foto: Srbija Danas


Na Adi Ciganliji, kod same žičare, danas nema nikakvih naznaka da se tragedija na tom mestu odigrala pre samo nekoliko dana. Sve se odvoija kao da se nesreća nije ni desila - građani se sunčaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kupaju, čak i ispod same žičare.

Jedina razlika u odnosu na vreme pre nesreće jeste u tome što je žičara zatvorena i ne ne radi, iako na njoj i dalje stoji natpis sa naznačenim radnim vremenom u kome se kaže da radi svakog dana do 20 časova.

– Zaposleni kažu da je u pitanju visina od oko 20 metara. Mladić koji je pao je jedan od zaposlenih. Odvela ga je Hitna pomoć – rekao je očevidac tog 9. jula. Nažalost, nije uspeo da se izbori sa stravičnim povredama.

Tokom današnjeg dana u Beogradu se dogodila još jedna stravična tragedija kada je muškarac ispred Centra za socijalni rad u Rakovici usmrtio svoju suprugu i dete.

OVO je razlog ZLOČINA u Rakovici: Stručnjaci otkrivaju MOTIVE monstruoznog ubistva žene i deteta
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.