Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 17:41

Li Adi: Na prvoj utakmici u Zvezdi zaradio sam ugovor u Kini

„Evropski fudbal je jako težak“, poručio bivši štoper Crvene zvezde

Navijači Crvene zvezde se sigurno sećaju štopera iz Gane Li Adija. Došao je na Marakanu kao učesnik Mundijala 2010. godine u Nemačkoj i kao jedan od najboljih defanzivaca Gane.

Imao je nekoliko vanserijskih izdanja u Beogradu, ali znao je da napravi velike kikseve. Ipak, za ondašnje standarde u Crvenoj zvezdi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je više nego koretan igrač. Kasnije ga je put odveo u Kinu, poslednju sezonu odradio je u Južnoj Africi.

„Igrao sam na Mundijalu 2010. godine, kao fudbaler Bekam Čelsija sam proglašen dva puta za najboljeg defanzivca lige. Međutim, kada sam došao u Crvenu zvezdu rečeno mi je da nisam spreman za takmičarski fudbal. I da mi je potrebno malo više vremena da se spremim. Prvi meč je bio derbi, i nisam pozvan u karantin. Na prvoj utakmici sam zaradio ugovor u Kini, jer sam bio jako dobar“, poručio je Li Adi za medije u domovini.

On je uputio savet mladim igračima iz Gane.

„Neka preispitaju sebe da li su spremni za najviše izazove. Evropski fudbal je mnogo težak“.

Li Adi je trenutno slobodan igrač

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.